Kotitalousopettajien liitto ry, kevätkoulutuspäivä ”Kotitalousopetuksen mahdollisuudet”

0

Radisson Blu Royal, Kamppi, Runeberginkatu 2, Helsinki
La 22.4.2017

OHJELMA:
8.30 Ilmoittautuminen, aamukahvi

9.00 Seminaarin avaus, Anneli Rantamäki, puheenjohtaja, Kotitalousopettajien liitto ry
Oppimisen ja työskentelyn arviointi osana kotitalousopetusta
Vuorovaikutteisen tunnin vetävät:
Leena Heino, kotitalouden lehtori, Lintumetsän koulu
Päivi Palojoki, kotitalouspedagogiikan professori, Helsingin yliopisto
Salla Venäläinen, arviointiasiantuntija, Karvi

10.00 Kotitalous ruokakulttuurin siirtäjänä ja monipuolistajana
Ulla Rauramo, MMM

10.40 Opettajan oikeudet, vastuut ja velvollisuudet
Nina Lahtinen, kehittämispäällikkö, OAJ

12.00 lounas ja näyttelyyn tutustuminen

13.00 Ruokatoimittajan työ – miten kotitalousopetuksessa voidaan hyödyntää ruokalehtiä ja verkkosivuja?
Christina Aaltio, ruokatoimittaja, ET-lehti, Glorian Ruoka & Viini, Soppa365 ja Hyvä Terveys

13.30 Uusia ideoita ja vinkkejä ruokakasvatukseen
Anni-Mari Syväniemi, ruokakulttuuriasiamies, MTK

14.00 kahvit, näyttelyyn tutustuminen

14.20 Kotitalous opettaa oman elämän johtamista
Kaisa Isotalo, rehtori, Seinäjoen lyseo

15.00 Vuoden kotitalousopettajan julkistus
15.15 Vuosikokous, Kotitalousopettajien liitto ry

ILMOITTAUTUMINEN
7.4. mennessä osoitteessa www.kotitalousopettajat.fi
Hintaan 100 e liiton jäseniltä, 150 e ei-jäseniltä.
Jälki-ilmoittautuminen 13.4. mennessä sähköpostitse, kotitalousopettajien.liitto@kolumbus.fi
Hintaan 120 e jäseniltä, 170 e ei-jäseniltä.
13.4. jälkeen vain peruutuspaikkoja.

Jaa somessa.

Jätä vastaus