European Seminar of Extension Education Kreetalla heinäkuussa

0

IFHE eli International Federation of Home Economics on yli sata vuotta sitten perustettu kotitalouden kansainvälinen järjestö. Se perustettiin Freiburgissa Sveitsissä ja siellä Luzernissa sen tasavuotista toimintaa juhlittiin taannoin kongressissa.

Tänä vuonna ESEE2017 European Seminar of Extension Education, yli 40 vuotta järjestetty seminaari , pidettiin Haniassa Kreetalla heinäkuussa 2017. Täällä oli hyvä tilaisuus levittää tietoa IFHEstä. Extension education’in ajatellaan olevan vain maatalous neuvonnan opetustasta Siksi oli tärkeätä tässäkin seminaarissa edelleen muistuttaa, että kotitalous ja kuluttajaekonomian edustama opetus kuljettaa ruoan pellolta pöytään. ”From field to table”.
Helsingin yliopiston neuvonnan oppiaineen, entisen NEUVOn, markkinoinnin seminaarin lopputyön posteri esitteli IFHEn tärkeän roolin kansainvälisesti toimivassa ruoan ja ravitsemuksen tiedottamisessa.

ESEE ja IFHE ovat jo vuosia olleet yhteistyössä ruoan tuotannon ja ruoan turvallisuuden tiedon ja uusien käytäntöjen levittämiseksi ympäri maailmaa. Molemmat järjestöt vähentävät keskenään ja jäsentensä vilkkaan kommunikoinnin avulla nälkää maailmassa.

Lisää tietoa molemmista saa www.ifhe.org ja ESEE2017 -sivuilta
Sekä tietysti minulta, Leena Savisalo leena.savisalo@mail.com

Teksti: Leena Savisalo

Jaa somessa.

Jätä vastaus