Helsingin Kotitalousopettajat ry:n hallitus esittäytyy

0

Helsingin Kotitalousopettajat ry on 83-vuotias yhdistys syksyllä 2017. Yhdistyksen hallituksen jäsenet toimivat aktiivisesti ja ideoivat uusia tapahtumia ja erilaisia tilaisuuksia jäsenistöä kuunnellen.

Henkilöiden esittelytekstit kuvassa vasemmalta lähtien, kuva on otettu liiton toimistolla Helsingin Kruununhaassa..

Jouni Leskinen, varsinainen jäsen. Olen ollut mukana yhdistyksen toiminnassa keväästä 2015 asti. Työskentelen Taivallahden peruskoulussa kotitalousopettajana. Vastaan nettisivuistamme.

Minna Kovala, varsinainen jäsen. Työskentelen kuluttajaneuvojana K-Kuluttajapalvelussa Keskolla. Olen mukana hallituksessa nyt toista vuotta. Aiemmin olen toiminut muun muassa Kotitalousopettajien liiton Ammatillisen ja aikuiskoulutuksen toimikunnassa.

Heli Valli, puheenjohtaja. Työskentelen Keskuspuiston ammattiopistossa, ammattiin valmentavalla linjalla, ammatillisena erityisopettajana. Olen toiminut aktiivisesti niin liiton hallituksessa kuin yhdistyksen hallituksen jäsenenä ja sihteerinä, sekä kirjoitan lehteen viestintätoimikunnassa. Nautin luonnosta, kirjallisuudesta ja ruoanvalmistamisesta.

Eira Mäkinen, varajäsen. Olen toiminut pitkään Helsingin Kotitalousopettajat ry:ssä. Työssä ollessani toimin muun muassa kotitalousopettajana, opettajien kouluttajana sekä oppikirjailijana.

Elisa Rontu, sihteeri. OIen ollut yhdistyksen toiminnassa mukana vuodesta 2016. Kotitalousopettajaksi valmistumisen jälkeen olen työskennellyt muun muassa Helsingin työväenopistolla kotitalousopettajana sekä elintarvikkeiden parissa yrityspuolella. 

Sallaroosa Häme, varsinainen jäsen. Olen ollut yhdistyksen toiminnassa mukana vuodesta 2007. Sydäntäni lähellä on vastuullisuus ja puutarhapedagogia. Olen työskennellyt opetus- ja järjestötehtävissä.

Arja Hopsu-Neuvonen, varsinainen jäsen. Olen toiminut pitkään Helsingin Kotitalousopettajat ry:ssä. Koko työurani olen ollut Marttajärjestössä. Niin työhöni kuin harrastuksiini kuuluu sienet tavalla ja toisella.

Lisäksi hallituksessa toimii Maria Kallio, varapuheenjohtaja. Hän on Espoosta ja on toiminut kotitalouden ja terveystiedon opettajana perusopetuksessa pääkaupunkiseudulla. Kasvatustieteen maisteriksi hän on valmistunut Helsingin yliopistosta vuonna 2010. Hän on ollut mukana Helsingin Kotitalousopettajien toiminnassa usean vuoden ajan. Tällä hetkellä hän työskentelee laaja-alaisena erityisopettajana Helsingissä ja katselee kotitalousopetusta erityisopettajan silmälasein.

Lisäksi hallituksessa toimi Jenni Malinen varsinaisena jäsenenä. Varajäsenistä Heli Majander on valmistunut kotitalousopettajaksi keväällä 2016. Hän työskentelee kotitalousopettajana Pasilan peruskoulussa ja hakee keväälle uutta työtä. Hän innostuu ja ilahtuu luonnosta, leivonnasta ja liikunnasta. Varajäsen Pia Wan työskentelee Merilahden peruskoulussa kotitalouden lehtorina ja hän nauttii kulttuurista sen eri muodoissa. Lisäksi varajäseninä toimivat Minttu Virkki ja Merja Leivo.

Jaa somessa.

Jätä vastaus