Kokoliha-Karhunen kokkaa porsaan pala palalta

0

Uutuuskirjassa amatöörikokki Panu Karhunen haastaa itsensä valmistamaan ruokaa porsaan jokaisesta osasta. Uusi keittokirja näyttää, että porsaassa ei ole hukkapaloja. Karhusen eettinen ja rahaa säästävä lähestymistapa hyödyntää kaiken kamarasta luihin.

Eri maiden keittiöt kohtaavat, kun Kokoliha-Karhunen vetää laskettelulasit silmilleen ja kaataa öljyn pannulle. Perinteisen maksalaatikon ja paahtopaistin lisäksi keittiössä syntyy kiinalainen vokki sian mahalaukusta ja haudutetut sorkat feta-perunasalaatilla. Karhusen tutkimusmatkaa on hauska seurata. Hän kertoo rehellisesti kokeiluistaan ja antaa parannusehdotuksia sitä vaativiin resepteihin. Kirjan selkeiden ohjeiden avulla voi löytää uusia suosikkeja, mutta onneksi kaikkea ei tarvitse kokeilla omassa keittiössä.

Kirja perustuu toimittaja Panu Karhusen suosittuun blogiin nimeltä Kokoliha-Karhunen.

Panu Karhunen: Kokoliha-Karhunen. Ruokaa porsaan jokaisesta osasta. Kustannusosakeyhtiö Nemo 2015. Sid., 191 s., ovh 32 e.

Jaa somessa.

Jätä vastaus