Kotitalouksille tarjotaan yhä enemmän vastuullisia vaihtoehtoja

0

Tutkimusten mukaan kuluttajat kaipaavat päivittäistavaroiden joukosta vaihtoehtoja, joilla voi toteuttaa omaa arvomaailmaansa. ESKIMO-tuotteet vastaavat kysyntään.

Kotitalouksille tutut ESKIMO-leivinpaperit ja kahvinsuodatinpussit saivat uuden ilmeen. Pakkaukset päivitetään viestimään brändin arvoista: ekologisuudesta, suomalaisuudesta ja vahvasta kannanotosta ruokahävikin vähentämiseksi.

ESKIMO-tuotteet paitsi valmistetaan Suomessa, niiden tuotannossa ei synny juuri lainkaan jätettä ja Rauman tehdas pyörii uusiutuvan energian voimin. ESKIMO-leivinpaperilla ja ESKIMO-kahvinsuodatinpusseilla on laaduntakeena sekä Joutsenmerkki että Avainlipputunnus.

Hävikkiviikolla syyskuussa tehdään valtionyhtiö Motivan kanssa yhteistyötä Saa Syödä! -kampanjassa. Lisäksi ESKIMO osallistuu sekä Helsingin että Turun ruokamessuille syksyllä. Leivinpaperipakkauksissa aloitetaan myös kilpailu, jossa voi voittaa sähköpyörän.

Vantaalle valmistuvan Joutsenmerkityn kerrostalon asukkaille lahjoitetaan ESKIMO-leivinpaperirullat osana tervetuliaispakkausta.

Rohkeasti kohti kestävää huomista

ESKIMO-tuoteperheeseen kuuluu Elmukelmun, leivinpapereiden, folioiden ja pakasterasioiden lisäksi muun muassa muffinivuokia ja pakastus- ja paistopusseja. Pian kauppoihin tulee uusia ekologisia tuotteita.

Kuluttajille annetaan myös vinkkejä, miten ruokahävikkiä voi kotitaloudessaan vähentää.

Kuvat:
Toimitusjohtaja Clas Fredman, Fredman Group Oy

 

Jaa somessa.

Jätä vastaus