Leivonnaisia Tallinnan parhaasta paakaripuodista

0

Virolaisten kahviloiden leivostiskin ääressä nousee vesi kielelle. Toinen toistaan houkuttelevammat leivonnaiset herättävät ihastusta suomalaisissa matkailijoissa, joista moni on maistanut Tallinnassa toimivan Perenaise Pagariäri -leipomon kakkuja ja torttuja. Leipomon omistaja Eva Palu on koonnut suosituimmat reseptinsä kirjaan, jonka avulla kotileipuri voi valmistaa samoja herkkuja. Kakut ja tortut (2015) sisältää yli 50 ohjetta, jotka on jaettu perusresepteihin, kesä- ja talviajan leivonnaisiin sekä pieniin suupaloihin. Eva Palun omia suosikkikakkuja ovat kermaiset ja korkeat amerikkalaistyyliset juustokakut. Leivonnaiset syntyvät ilman monimutkaisia laitteita ja menetelmiä. Niissä maistuvat puhtaat ja luonnolliset raaka-aineet, ja konstailemattoman kauniissa viimeistelyssä on käsin tehdyn tuntu. www.moreenikustannus.fi

Jaa somessa.

Jätä vastaus