Maistuvaa kotiruokaa lähikaupan aineksista

0

Mitä välipalaksi mukaan treeneihin? Entä päivälliseksi kun on kiljuva nälkä? Mitä herkkuja myyjäispöytään? Suomen lasten kotiruoka -kirjassa tarjotaan kunnon kotiruokaa koko perheen makuun.

Kirjan reseptien mukaan voi valmistaa konstailematonta ruokaa aineksista, jotka löytyvät lähikaupan hyllyltä. Sadan reseptin peruskeittokirjassa on ohjeita joka lähtöön: aamupaloja, leivonnaisia, ateriaehdotuksia arkeen ja juhlaan… Lohisoppaa, nakkikastiketta ja muita suosikkeja ei unohdeta, vaikka kotimaiseen ruokaperinteeseen yhdistetään makuja maailmalta. Kirjan kasvisruoat ovat muunnettavissa vegaaneille.

Vasta-alkaja saa ruoanlaittoon hyvät eväät ja roppakaupalla vinkkejä. Erinomainen kirja myös nuorelle, joka muuttaa pois kotoa.

Kirjan tekijät toivovat, että lasten ja nuorten innostus ruoanlaittoon säilyy läpi elämän. ”Mikään taito ei kehity ilman harjoitusta, eikä mikään innosta jatkamaan harjoittelemista niin kuin onnistumisen kokemukset. Teimme parhaamme, että Suomen lasten kotiruoka sisältäisi paljon tietoa ja houkuttelevia ideoita. Kaikista tärkeintä on, että ruokaa laittaessaan kokee onnistumisen iloa. Mukana on runsaasti helppoja ohjeita, joista on hyvä aloittaa”, Suvi Rüster, Marja Samuli ja Elvi Rista toteavat.

Suomen lasten kotiruoka (Otava 2018)

Jaa somessa.

Jätä vastaus