Matkaopas onneen tarjoaa vastauksia nuoruuden tärkeisiin kysymyksiin

0

Mitä minun pitäisi tehdä? Kuinka saavutan unelmani? Pidetäänkö minusta? Löydänkö elämäni onnea? Matkaopas onneen -kirja on onnen aapinen, joka auttaa nuorta välttämään karikoita ja suunnistamaan elämän merellä kohti hyviä ulapoita.

Nuoruudessa ja teini-iässä vastuu omasta elämästä kasvaa. Monet uudet asiat tuovat onnea ja turvaa, toiset taas pelottavat ja aiheuttavat epävarmuutta. Kirja käsittelee nuoruuden tärkeitä aiheita, kuten ihmissuhteet, tavoitteet, uni, elämänhallinta ja päihteet.

Nuorten elämäntaitokirjan pääkirjoittajat TIMO SUOMINEN ja MARKO LEMPINEN ovat monitaitoinen työpari. Suominen on jyväskyläläinen liikunnan- ja terveystiedon opettaja, Selvä Sopimus päihdekasvatusmuodon kehittäjä. Lempinen on lahtelainen monipuolisen uran tehnyt toimittaja, joka työskentelee Ilta-Sanomissa. Vuonna 2016 hän kirjoitti suurmenestyksen saaneen ”Läpi Helvetin”, ex-liigajääkiekkoilijan Marko Jantusen tarinan. 2015 Lempinen sai Ilta-Sanomien journalistipalkinnon.

Kirjan ravitsemusosuuden asiantuntijana on kuopiolainen TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti Kati Laine. Kirjaan oman mausteensa tuo nuoren Sinin ja jo paljon elämää nähneen Erkin kokemukset ja näkemykset kirjan aiheista.

Kirja on nuorten oma kirja, joka toimii erinomaisesti syntymäpäivälahjana, nuoren ylioppilaan lahjana kuin rippilahjakin. Kirja on tehty toimimaan hyvin myös koulun eri elämäntaito-oppiaineiden apuna ja yleensä nuorelle annettavana terveydenhuollon ammattilaisten aputyövälineenä.

Otava 2017
Erkki ja Tiina Poikonen / Erkki Poikosen Säätiö

Jaa somessa.

Jätä vastaus