Osallistu hauskaan HÄRKIS-PÄIVÄ-lempparikilpailuun!

0

Verso Food Oy järjestää syyslukukaudella hauskan ja maistuvan HÄRKIS-PÄIVÄ-lempparikilpailun kannustaakseen ja inspiroidakseen kotitaloustuntien oppilaita suunnittelemaan kasvisruokareseptejä. Kilpailu järjestetään Kotitalousopettajien liiton 100-vuotisjuhlavuoden ja maksuttoman kouluruoan 70-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.

HÄRKIS-PÄIVÄ-lempparikilpailussa oppilaat pääsevät itse suunnittelemaan hauskoja reseptejä ja kokkaamaan kasvisruokaa HÄRKIS®-tuotteilla koulun kotitaloustunnilla. Kilpailuun osallistutaan oppilaiden kehittämillä kasvisruokaohjeilla, jotka voivat olla pääruokia tai välipaloja. Kilpailun tarkoituksena on toimia osana kotitalousopetusta ja ruokakasvatusta: reseptiikan suunnittelun lomassa oppilaat oppivat tärkeitä asioita ruuan alkuperästä, raaka-aineista, mitoista, ateriakokonaisuudesta ja lautasmallista.

Kilpailussa on mukana mahtavia palkintoja niin koululle kuin oppilaille: voittajareseptin kehitelleet oppilaat palkitaan kirja- ja tuotepalkinnoilla ja kotitalousluokka saa palkinnoksi kotimaisen Fiskars Hard Face -setin (sis. paistinpannu ja paistokasari 26 cm sekä kattila 3,5 l). Kilpailun kunniamaininnan ansainnut oppilasryhmä palkitaan myös tuotepaketilla. Opetusryhmä voi kilpailun lisäksi osallistua myös vapaaehtoiseen Instagram-kuvahaasteeseen, jonka voittaneet oppilaat saavat palkinnoiksi Helppo olla vege -keittokirjat.

Tartu haasteeseen, innosta oppilaat mukaan ja osallistukaa yhdessä:
1. Lataa opetusmateriaali tästä sekä oppilaille jaettavat materiaalit ja reseptipohjat tästä
2. Lukaise vielä kerran ohjeet ja säännöt tästä
3. Sitten vain esittelemään idea oppilaille ja inspiroitumaan yhdessä!

Vaikka et osallistuisi kilpailuun, lataa ilmainen opetusmateriaali härkäpavusta kotitaloustunneille tästä.

Kilpailuaika on 13.08.2018–5.11.2018 ja voittajat julkistetaan 28.11.2018 mennessä. Tuomaristo koostuu Verso Food Oy:n, Marttaliiton, A-lehtien, Kotitalousopettajien liiton ja Ammattikeittiöosaajat ry:n ruoka-alan ammattilaisista.

Lisätiedot: Sonja Hakala, Verso Food Oy, puh. 0400-583211, sonja.hakala@versofood.fi

Suomalainen kasvuyritys Verso Food kehittää suomalaisesta härkäpavusta uusia elintarvikkeita. Yrityksen liikeideana on tar­jo­ta ku­lut­ta­jil­le ra­vit­se­muk­sel­li­ses­ti ta­sa­pai­noi­sia, eet­ti­ses­ti ja ympäristölli­ses­ti kestäviä kas­vi­proteiinivalmisteita. Sen tuotevalikoimiin kuuluvat härkäpavusta valmistetut HÄRKIS®, HÄRKIS® Pihvit, HÄRKIS® Pyörykät, Verso Härkäpapugranola ja HÄRKIS® Rouheseos. Lue lisää www.versofood.fi

Jaa somessa.

Jätä vastaus