Ruokaa avotulella

0

Eräkokkauksen konkari, keittiömestari ja eräopas Markus Maulavirta vie Avotulilla-kirjassa nuotiolle herkuttelemaan. Kirjasta löytyy tulilla tehtäviä juomia, keittoja metsän antimista ja herkkuja kalansaaliista. Sen resepteissä valmistetaan riistaa metsässä, kuten jänistä, metsä- ja vesilintuja, tulistellaan kotoa kannettuja lihoja ja hyödynnetään muun muassa nokkosia ja luonnon vihanneksia. Myös jälkiruoat maistuvat parhaalta metsän kätkössä. Kirjan ohjeisiin on poimittu helpotuksia myös lähimarkettien kylmäaltaista ja hyllyiltä.Reseptien lomasta löytyy myös tarvittavat tiedot siitä, mitä reppuun on hyvä pakata, miten riista kannattaa käsitellä ja kuinka ruoan maut saa luonnossa parhaimmilleen. WSOY 2015

Jaa somessa.

Jätä vastaus