Ruokavisa sekä syksyllä että keväällä

0

RUOKAVISASSA OLLAAN MURROSVAIHEESSA. Vuodenkierto siirretään tulevan lukuvuoden aikana kevääseen, joten Ruokavisoja on ensi lukuvuotena tiedossa kaksi: toinen syksyllä ja toinen keväällä.

Syksyn osaamiskilpailu ajoittuu lokakuulle ja loppukilpailu käydään ELMA-messujen yhteydessä marraskuussa. Teemana syksyllä on ravitsemus. Syksyllä elämme edelleen pilottivaiheessa, ja mukana ovat maakunnat Pohjois-Savo, Etelä-Savo, Kanta-Häme, Etelä-Pohjanmaa, Varsinais-Suomi ja Uusimaa. Muistakin maakunnista saa osallistua, mutta loppukilpailupaikat irtoavat kolmelle parhaiten pärjänneelle ryhmälle pilottimaakunnista. Ruokavisa toimii tänä vuonna Syö hyvää -hankkeen alaisena. Ravitsemus-teemainen, uusiin ravitsemussuosituksiin pohjautuva oppimateriaali löytyy netistä ja täydentyy kevään mittaan mm. opetuskalvoilla ja videoilla.

Käy katsomassa osoitteessa: www.ruokatieto.fi/ruokavisa

Keväällä 2015 Ruokavisa on valtakunnallinen! Ruokavisa kisataan jatkossa keväisin, jotta myös 7-luokkalaiset kotitalouden oppilaat osallistua. Keväällä teemana on paikallisuus ja taloudellinen vastuu.

Voit rekisteröityä syksyn Ruokavisaan osoitteessa www.ruokavisa.fi/opettajalle, ja lisätä oppilasryhmäsi sitten kun sinulle parhaiten sopii. Varaa vuosisuunnitelmasta syksyksi hieman aikaa ravitsemus-oppimateriaalin läpikäymiseen ja teetä lokakuun aikana visa ryhmillä. Kaikille rekisteröityneille on tiedossa tarkempia ohjeita sähköpostitse.

Lisätietoja antaa hankkeen projektikoordinaattori Sallaroosa Häme, sallaroosa.hame@ruokatieto, p. 040 700 76 22. Kokeile aiempien vuosien visoja osoitteessa

www.ruokavisa.fi!

Jaa somessa.

Jätä vastaus