Uusi gluteeniton keittokirja arkeen ja juhlaan – Tarjolla pientä suolaista

0

Kaipaatko uusia ideoita gluteenittomiin suolaisiin tarjottaviin? Mietitkö, mitä tarjoasit gluteenitonta ruokavaliota noudattavalle ystävällesi syksyn juhlissa? Keliakialiiton julkaisema uusi Tarjolla pientä suolaista -kirja on kattava kokonaisuus, joka tarjoaa pikkusuolaista sekä arkeen että juhlaan. Kirja julkaistiin 5.10. 2017.

”Meiltä kysytään jatkuvasti reseptejä pieniin suolaisiin gluteenittomiin tarjottaviin. Kirja tarjoaa uusia ideoita ja vinkkejä suolaisten leivonnaisten tekemiseen”, kertoo kirjan tekijä, Keliakialiiton tuoteasiantuntija Marjo Jokinen.
Jokinen on koulutukseltaan kotitalousopettaja. Hän sairastaa itse keliakiaa ja harrastaa vapaa-ajallaankin gluteenitonta leivontaa ja ruuanvalmistusta sekä ruoka-alan trendien seuraamista.

”Tällä hetkellä suosiossa ovat erityisesti pizzat ja näkkärit. Niistä on kirjassa useampia reseptejä. Suolaiset piirakat ovat kestohitti”, Jokinen kuvailee.

Kierrekantisessa Tarjolla pientä suolaista -kirjassa on noin 50 selkeää, gluteenitonta ohjetta. Kaikki ohjeet ovat testattuja. Kirjan monipuolisilla ohjeilla voi valmistaa pikkusyötävää tärkeisiin juhliin, perheen iltapalalle tai rentoon iltaan ystävien kesken.

Kirjan kuvat on ottanut tamperelainen valokuvaaja Sami Helenius ja sen graafisen ilmeen on suunnitellut Keliakialiiton graafinen suunnittelijaSonja Tuomi.

Tarjolla pientä suolaista -kirja on Keliakialiiton julkaiseman Gluteenittomasti-ruokakirjasarjan neljäs teos. Kirjaa voi tilata Keliakialiitosta.

http://www.keliakialiitto.fi/liitto/jarjesto/julkaisut_ja_tuotteet/uudet_aineistot/

Lisätietoja:
keliakialiitto.fi
Marjo Jokinen, tuoteasiantuntija p. 050 5569 999
marjo.jokinen@keliakialiitto.fi

Jaa somessa.

Jätä vastaus