Uusi kasvisruokakirja Anu Hopialta ja Tatu Lehtovaaralta

0

Anu Hopian ja Tatu Lehtovaaran Kasvikset kemistin keittiössä – Parhaat valmistusmenetelmät (2015) kertoo, miten tehdään kasvisruokaa, jossa maku, rakenne ja aromi ovat juuri kohdallaan. Käänteentekevässä kasvisruokakirjassa maukkauden syntyä lähestytään luonnontieteellisestä näkökulmasta. Kirja käsittelee erilaisten kasvisten, kuten vihannesten, juuresten, salaattien ja kaalien sekä siementen käyttäytymistä ja ominaisuuksia raakana ja ruoanvalmistuksessa. Myös sienet ja kasvikunnasta eristetyt proteiinirikasteet saavat oman osansa kirjassa. Luonnontieteellisten pohdintojen lisäksi kirjassa on runsaasti kasvisruokareseptejä, joiden avulla kasviksiin liittyviä kemiallisia ilmiöitä havainnollistetaan konkreettisesti. www.minervakustannus.fi

Jaa somessa.

Jätä vastaus